Skip to main content

1994-ais metais Aishwarya Rai buvo pati gražiausia moteris pasaulyje. Taip ji atrodo po 30 metų

Aishwarya Rai gimė 1973 metais įprastoje indų šeimoje. Iš karto po dukros gimimo visa šeima persikėlė gyventi į Mumbajų, kur Aishwarya ir praleido visą savo vaikystę su vyresniu broliu.

Nuo pat mažų dienų būsima aktorė pamėgo šokius ir klasikinę muziką. Mokykloje ji buvo labai bendraujanti mergina, kuri išsiskyrė nuostabiu grožiu ir puikiu charakteriu. Aishwarya buvo viena populiariausių merginų visoje mokykloje.

Reklama

Baigusi mokyklą Aishwarya įstojo į universitetą, kur pasirinko architektūros studijas. Dar studijų metais ji pradėjo dirbti modeliu.

Tačiau 1994 metais Aishwarya Rai populiarumas šoko į neregėtas aukštumas, kai ji tapo “Mis Pasaulis“ konkurso nugalėtoja.

Labai greitai gražiausia pasaulio moteris sulaukė įvairių pasiūlymų filmuotis reklamose ir filmuose. Aishwarya tapo “Pepsi“, “Dior“, “Chanel“ kompanijų reklaminiu veidu Indijoje, o vėliau atsidūrė ir ant “Vogue“ žurnalo viršelio.

Aishwarya debiutas kine įvyko 1997 metais, kai ji atliko vaidmenį filme “Duetas“. Visgi pats filmas susilaukė daug kritikos ir netapo itin populiariu.

Reklama

Praėjus penkiems metams aktorė nusifilmavo melodramoje “Devdas“. Šį kartą nusišypsojo sėkmė ir filmas tapo vienu sėkmingiausių per visą Bolivudo istoriją. Filmas mušė rekordus ne tik Indijoje, bet ir visame pasaulyje.

Tapusi žinoma visame pasaulyje, Aishwarya nusprendė išbandyti laimę ir Holivude. 2004 metais aktorė atliko vaidmenį filme “Nuotaka ir prietarai“, kurį režisavo Gurinder Chadha.

Reklama

Aishwarya Rai tapo pirmąja moterimi iš Indijos, kurios vaškinė figūra atsidūrė Madam Tiuso muziejuje.

Asmeninis aktorės gyvenimas iš pradžių nebuvo rožėmis klotas. Kelis metus Aishwarya susitikinėjo su aktoriumi Salman Khan, o pora buvo laikoma viena gražiausių visoje Indijoje. Tačiau moteris slėpė savo kančias ir skausmą viduje…

Aktorės tėvai nepritarė poros santuokai, todėl 2004 metais jie pasuko skirtingais keliais.

Neilgai trukus Aishwarya susipažino su aktoriumi Abhishek Bachchan. Draugystė peraugo į romantiškus jausmus ir 2007 metais pora atšoko savo vestuves Mumbajuje.

Reklama

2011 m. sutuoktiniai susilaukė mergaitės. Po dukros gimimo aktorės figūra nebebuvo tokia tobula ir tai iššaukė didelę kritikos bangą. Nemažai žmonių Indijoje sakė, kad Aishwarya negerbia savo šalies. Pasak jų, žinoma moteris buvo tikra mūza, o dabar tapo stora namų šeimininke.

Reklama

Nežina, ar dėl užklupusios kritikos, ar dėl pačios savęs, Aishwarya greitai atsikratė papildomų kilogramų.

Šiandien Indijos gražuolei 50 metų ir visai nesvarbu, ar Aishwarya liekna, ar turi kelis papildomus kilogramus, ji visada atrodo tiesiog nuostabiai!

Reklama