Skip to main content

Paauglys šaipėsi iš klasės draugų, kurie devėjo drabužius iš labdaros parduotuvių. Jo mama nusprendė pamokyti sūnų pačiu geriausiu būdu

Vaikų auklėjimas – tai nenutrūkstamas procesas nuo pat kūdikystės iki jaunystės ar dar daugiau. Tėvų pareiga yra ne tik išmaitinti ir aprengti savo vaikus, tačiau ir išauklėti juos ir užauginti gerais, dorais žmonėmis.

Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
Reklama

Dažniausiai paauglystėje tėvai susiduria su tuo, kad ateina laikas vaikus supažindinti su žmogiškomis vertybėmis vertybių bei suvokimu apie pinigus. Juk kaip kitaip paauglys ką nors supras, jeigu jam nepaaiškinti ir neparodyti, kaip uždirbami pinigai ir kaip protingai juos leisti?

3 vaikų mama Cierra Forney suprato, kad metas išmokyti vyriausiąjį sūnų kai ko naujo tada, kai ji išgirdo jo pašiepiančius komentarus dėl apsipirkinėjimo pigesnėse parduvėse arba labdaros parduotuvėse.

Reklama

Nors jų šeima nėra iš nepasiturinčiųjų, tačiau Cierra stengiasi šeimos lėšas leisti protingai, todėl ji apsiperka ne vardinėse parduotuvėse, o kartais ir tose pačiose labdaros parduotuvėse. Ji išgirdo, kaip jos sūnus Anthony su panieka kalba apie savo klasės draugus, kurių apranga yra iš pastarųjų parduotuvių.

Reklama

Jis turėjo tvirtą nuomonę, kad jis ir kiti šeimos nariai turėtų būti apsirengę drabužiais iš brangesnių parduotuvių. Cierra buvo šokiruota savo sūnaus arogancijos ir nusprendė jį pamokyti pačiu geriausiu būdu. Ji nusivedė Anthony į labdaros parduotuvę ir jis iš savo paties pinigų turėjo nusipirkti drabužių visai savaitei.

Paaauglys buvo labai nepatenkintas, o tai demonstravo tampydamas drabužius ant grindų. Cierra nufotografavo savo sūnų ir istorija pasidalino savo facebook puslapyje. “Taigi, paskutiniu metu mano sūnus jaučiasi esąs privilegijuotas ir apsipirkti Wallmart jam yra per žema. Aš tokio elgesio netoleruosiu” – savo įraše kalbėjo mama.

Reklama

Ji norėjo sūnui parodyti, kad sunkiai uždirbtus pinigus leisti yra nelengva, o kai kurie žmonės šiais laikais įperka tik padėvėtas prekes. Tačiau tuo pačiu galima rasti puikių dėvėtų drabužių už mažą kainą ir sutaupyti pinigų kitiems dalykams gyvenime. Mama norėjo parodyti savo sūnui, kad tai, ką jis turi, yra net daugiau, nei turi kiti vaikai.

Vaizdo įrašas anglų kalba:

 

Reklama