Skip to main content

Christina Aguilera ką tik atšventė savo 40-metį. Štai kaip Pop princesė, jos vyras ir vaikai atrodo šiandien

Christina Aguilera yra neabejotinai viena talentingiausių dainininkių pasaulyje, kurios balsą atskirs kiekvienas ją nors kartą girdėjęs klausytojas. Christinos karjera nepaliauja stebinti visų, nes kai atrodo, kad žvaigždė pasitraukia iš viešumos, ji vėl sugrįžta su trenksmu ir naujovėmis.

Reklama

Be abejonės mergina visą gyvenimą neapsiėjo be nuolatinių jos išvaizdos vertinimų. Tokia jau ta žinomumo kaina – tavo išvaizdą, stiliaus pasirinkimus viską, kas susiję su išoriniu grožiu, aptarinės milijonai žmonių.

Mažai kam žinoma, kad savo karjerą mamos dėka mergina pradėjo ne JAV, o Japonijoje. Po to sėkmingai gavusi rolę Disnėjaus televizijos laidoje, ji kartu su Britney Spears, Justin Timberlake ir Ryan Gosling pradėjo savo karjerą JAV.

Reklama

Christinos gyvenimas labai pasikeitė, kai ji išgarsėjo, tačiau ji visada buvo labai susikoncentravusi ties savo tikslu dainuoti. Ji sėkmingai kūrė muziką, dalyvavo talentų projektuose ir kituose šou televizijoje. Be abejonės, dainininkė norėjo ir sėkmingos santuokos bei šeimos, tačiau jos pirmoji santuoka nenusisekė.

Reklama

Su pirmuoju vyru Jordan jie susilaukė berniuko, tačiau netrukus išsiskyrė. Su dabartiniu širdies draugu Matthew dainininkė susilaukė dukros ir dabar laimingai gyvena keturiese. Nors pora nėra susituokusi, jų meilei tai netrukdo.

Christina per pastaruosius keletą metų išgyveno įvairius kūno pokyčius, tačiau verta prisiminti, kad ji toks pats žmogus kaip mes, tad papiktnaudžiauti maistu arba praleisti vieną kitą sporto treniruotę ji gali lygiai taip pat, kaip ir mes visi.

Reklama

Nors ji susilaukė milžiniškos kritikos dėl savo priaugto svorio, moteris buvo stipri ir atspari bet kokiai svetimai nuomonei. Ji ir toliau buvo pasitikinti savimi profesionalė. Ji sugebėjo vėl grįžti į nuostabias savo kūno formas tada, kai jai pačiai to norėjosi.

Reklama

Šiemet Christinai sukako 40 metų, tačiau dėl karantino savo jubiliejaus ji švęsti negalėjo. Tačiau iš jos Instagram puslapio matyti, kad ji neliūdi ir džiaugiasi leisdama laiką su vaikais ir mylimuoju.

Galima lengvai pastebėti, kad žvaigždė dabar atrodo geriau nei bet kada – jos jaunatviškas stilius ir nepriekaištinga išvaizda net su minimaliu makiažu pabrėžia visiems žinomą jos grožį.

Dabar tik atrodo, kad Christinos karjera įgauna pagreitį ir ji pretenduoja vėl būti dainų topų viršūnėse. Kaip bebūtų, moteris spinduliuoja savo grožiu ir vidiniu džiaugsmu šeimos apsuptyje, o tai svarbiausia.

O štai čia naujausia žvaigždės Kalėdų daina tiesiai iš jos namų:

Reklama