Skip to main content

Pora įsivaikino mergaitę iš Afrikos, tačiau po kurio laiko ji išmoko anglų kalbą ir atskleidė siaubingą tiesą savo naujiesiems tėvams

Tūkstančiai JAV porų norėtų įsivaikinti, tačiau ne viskas taip paprasta. Šioje šalyje keliami dideli reikalavimai, todėl nekantrios poros kreipiasi į įvaikinimo agentūras, kurios padeda surasti našlaičius trečiojo pasaulio šalyse.

Reklama

Natūralu, kad esant tokiai didelei paklausai, įvaikinimo agentūros stengiasi kuo daugiau uždirbti. Viena iš tokių buvo ir “Europos įvaikinimo konsultantai“. Daugelį metų jie naudojosi skurdžiai gyvenančiomis šeimomis, kad krautųsi sau turtus.

Keturių vaikų tėvai Jessica ir Adam Davis norėjo padėti skurdžiai gyvenančiam vaikui, todėl kreipėsi į EAK agentūrą. Jiems pavyko įsivaikinti penkerių metų mergaitę iš Ugandos, kurios vardas Namata.

Agentūros dokumentuose buvo rašoma, kad mergaitės tėtis mirė, o mama visiškai nesirūpino dukra. Taip pat buvo teigiama, kad Namata nuolat badavo ir buvo mušama.

Reklama

Natūralu, jog Jessica ir Adam džiaugėsi ištraukę mergaitę iš šio pragaro. Namata iš pradžių atrodė laiminga. Ji ėjo į mokyklą, žaidė su broliais ir seserimis, mylėjo savo naujuosius tėvus. Tačiau maždaug po šešių mėnesių, kai mergaitė šiek tiek pramoko anglų kalbą, ji atskleidė siaubingą paslaptį Jessicai ir Adamui.

Reklama

Namata savo naujiesiems tėvams pasakė, kad anksčiau turėjo mylinčią mamą, kuri ja labai rūpinosi. Sutuoktiniai buvo visiškai šokiruoti. Jie dar bandė susisiekti su įvaikinimo agentūra, tačiau jokių aiškių atsakymų negavo. Galiausiai Ugandoje buvo rasta Namatos mama ir jos vėl galėjo pabendrauti vaizdo skambučiu.

Vaizdo skambučio metu paaiškėjo dar baisesni dalykai… Mama atidavė mergaitę įvaikinimo agentūrai, nes jai buvo meluojama, kad Namata galės įgyti išsilavinimą JAV ir vėliau grįžti į namus. O tokių apgautų šeimų buvo ne vienas šimtas…

Reklama

Jessica ir Adam žinojo, kad per prievartą mergaitės nelaikys, nors teisėtai tai galėjo padaryti. Jie sutvarkė dokumentus ir Namata grįžo atgal pas savo biologinę mamą.

Nelegaliai veikianti įvaikinimo agentūra buvo uždaryta, tačiau ji tikrai ne vienintelė tokia…

Galima tik pasidžiaugti, jos mergaitei pavyko grįžti pas mylinčią mamą!

Reklama