Skip to main content

15-metė atidavė savo ką tik gimusį kūdikį įvaikinimui. Po 35 metų kameros užfiksavo jų jautrų pirmąjį susitikimą  

Būti mama paauglystėje Stacey Faix tikrai nebuvo pasiruošusi. Tad kai būdama 15-iolikos ji sužinojo, kad laukiasi, ji priėmė labai sunkų, bet tuo metu jai teisingiausią sprendimą. Ji manė, kad berniuko daugiau gyvenime nepamatys.

Reklama

Kūdikis, iškeliavęs į kitą šeimą, užaugo solidžiu vyru. Stephen Strawn buvo karo veteranas, o gyveno jis toje pačioje Pensilvanijos valstijoje. Įvairiose valstijose galioja skirtingi įstatymai, tačiau nemažai jų skelbia, kad vaikams, kurie buvo įvaikinti, jų biologinių tėvų informacija yra nepasiekiama ir užslaptinta.

Vyro visą gyvenimą nepaliko mintis apie savo biologinę motiną. Savo turimus dokumentus kadaise jis prarado, tad savarankiškai jis nieko negalėjo padaryti. Tačiau visa situacija pasikeitė, kai 2017-aisiais Pensilvanijos įstatymai pasikeitė ir visi duomenys tapo prieinami. Vyras buvo užsispyręs ir norėjo surasti savo biologinę mamą. Vieną dieną jis sužinojo savo biologinės mamos vardą ir pradėjo jos ieškoti facebook tinkle.

Reklama

Kai jis rado moterį su tokiu vardu, jis jai parašė žinutę : “Labas, aš turiu jums labai keistą klausimą. Ar kartais ne jūs atidavėte berniuką įvaikinimui 1982-aisias?” Po jos teigiamo atsakymo jis jai parašė : “Aš manau jūs esate mano biologinė mama”.

 

Stephen naršydamas po mamos profilį pastebėjo, kad jie abu priklauso organizacijai, remiančiai karo veteranus. Ši organizacija ne už ilgo organizavo maratoną, tad vyras nusprendė kad ten ir tada jis padarys staigmeną ir prisistatys savo mamai.    

Reklama

Maratono dieną Stephen suplanavo per kitą žmogų įteikti mamai atvirutę, o kol ji ją skaitė, vyras priėjo jai iš nugaros. Atvirutėje jis parašė : ”Praėjo 13,075 dienos nuo paskutinio karto, kai matei mane. Nenorėjau kad lauktum daugiau nei dienos.”

Šokiruota moteris atsisuko ir negalėjo sulaikyti ašarų, o apsikabinę jie ilgai vienas kito nepaleido. Vyras prisipažino, kad niekada nepyko ar nelaikė nuoskaudų mamos atžvilgiu, nes jis žinojo, kad ji pasielgė taip, kaip galėjo.

Reklama

Jų jautrus susitikimas buvo įamžintas kamerų ir išliks jų prisiminimuose ilgam. 

Reklama