Skip to main content

Skyrybos ne visada turi būti liūdnos – buvusios poros dalinasi “skyrybų selfiais” ir parodo tą išsiskyrimo pusę, kurią matome retai

Žodis skyrybos kone visuomet neša su savimi tik neigiamą konotaciją. Pykčiai, neapykanta, išdavystė – štai kas tikriausiai šauna į galvą, kai žmogus galvoja apie skyrybas. Tačiau jeigu jūs netikite, kad įmanoma išsiskirti gražiuoju ir toliau puoselėti pozityvų ryšį, pristatome 11 porų asmenukių, darytų skyrybų dieną:

Iškart po skyrybų įsigaliojimo ši pora nuėjo išgerti alaus. Jie atšventė likusią draugystę ir partnerystę auginant savo vaikus ateityje.

Reklama

Šių žmonių veiduose akivaizdžiai matosi meilė vienas kitam. Be abejo, tai nebe ta pati romantiška meilė, kuri juos suvedė jų draugystės pradžioje. Tačiau tai tokia meilė, kuri leidžia jiems ir toliau gerbti bei branginti vienas kitą.

Ši porelė nenustebo, kai vienas kitą pamatė vilkint tokius pačius marškinius. Štai koks gilus ryšys juos siejo ir tebesies – nesvarbu, būnant kartu, ar atskirai.

Reklama

Ši pora nebegyveno vienas su kitu jau 6 metus iki to, kol oficialiai įsigaliojo jų skyrybos. Tačiau jie pripažįsta, kad dabar jų draugiški santykiai yra žymiai geresni, nei tada, kai jie buvo kartu. Tai tikrai matosi jų veiduose.

Reklama

Iš pirmo žvilgsnio tai tikrai neatrodo kaip “skyrybų selfis”. Jie labiau panašūs į porelę, einančią į pasimatymą. Štai tokie laimingi veidai gali būti skyrybų dieną.

Ši pora buvo laiminga ne dėl to, kad jie sugebėjo pereiti skyrybų procesą be skausmo ir įžeidimų. Jie labiau džiaugiasi, kad išsiskiria laimingomis aplinkybėmis. Štai kaip žmonės gali pasukti skirtingais keliais ir tuo pat metu išlaikyti pagarbą vienas kitam ir stiprią meilę savo vaikams.

Reklama

Skyrybos ne visada turi būti negatyvios. Juk su šiuo sprendimu abu gauna tiek daug pliusų! Jie tai žino ir džiaugiasi pozityvia savo sprendimo puse.

Reklama

Kartu ar nebe, šie žmonės atrodo natūraliai laimingos asmenybės. Nenustebtume, jei jie drąsiai dalyvautų vienas kito vestuvėse ateityje!

Ši pora skyrybų proceso metu sugebėjo priimti labai svarbių ir pozityvių sprendimų vaikų labui. Jie taip pat pasižadėjo, kad visada brangins vienas kitą kaip neatsiejamą savo praeities dalį. Tos praeities dėka jie turi gražius ir laimingus vaikus.

Skyrybos tikrai yra sudėtingas procesas, net jei viskas vyksta ir pozityvia nata. Smagu, kad šie žmonės išlaikė savo žaismingas asmenybes net ir sunkiu metu.

Ši porelė nusprendė išsiskirti ne tik pozityviai, bet ir su trenksmu. Nėra nieko geriau kaip smagus skyrybų vakarėlis visiems draugams!

Reklama