Skip to main content

Vieniša mama pietavo su dukra kavinėje, tačiau mažylei pradėjus elgtis nevaldomai, ji norėjo kuo greičiau išeiti. Tai, kaip pasielgė padavėja, pribloškė visus pietaujančius

Tikriausiai kiekviena mama žino tą jausmą, kai dėl savo nevaldomų vaikų elgesio norisi prasmegti skradžiai į žemę. Kartais tai būna ne dėl to, kad joms gėda, tačiau dėl to, kad tai labai sekina. Mamos darbas yra labai sunkus, o tą gali paliudyti ir vieniša mama Courtney Pedigo. Mergina labai laukė galimybės išeiti pasižmonėti ir pavalgyti.

Reklama

Su draugų šeima susitarusi susitikti “Olive Garden” kavinėje, jauna mama meldėsi, kad viskas praeitų sklandžiai. Ji žinojo, kad gali kilti problemų su jos nenuorama pusantrų metukų dukrele Harlynn, tačiau moteris tikėjosi sugebėti kavinėje praleisti bent pusvalandį. Atvykus į kavinę Courtney greitai suprato, kad jos vakaras bus katastrofiškas.

Jos mažylė pradėjo būti nerami jau pakeliui, tad niekas nenustebo, kad Harlynn nenorėjo išsėdėti savo kėdutėje prie stalo. Visi jau buvo gavę savo patiekalą ant stalo, tačiau Courtney negalėjo susitarti su savo dukra ramiai išbūti bent 5 minutes. Mažylei netiko nei planšetė, nei pieštukai, nei mobilus telefonas, į kuriuos vaikai taip mėgsta “paskęsti”.

Reklama

Todėl vieniša mama atsiprašė visų savo draugų ir jau ruošėsi pakilti nuo stalo beveik nepalietusi savo maisto. Visą šią situaciją pastebėjo ir tą staliuką aptarnavusi padavėja vardu Nianni. Ji nesidrovėjo prieiti prie staliuko ir paprašė Courtney pasilikti. Moteris nesuprato padavėjos ketinimų, tačiau netrukus visiems išaiškėjo, kokia nuostabi mergina juos aptarnauja.

Reklama

Nianni pasiėmė mažąją Harlyn ir apsiėmė su ja pažaisti prie šalia buvusio staliuko. Padavėja liepė mamai atsisėsti, pavalgyti, o tuo tarpu ji atitrauks mergaitės dėmesį. Visi nustebo, nes Nianni buvimas šalia tiesiog užbūrė Harlyn ir ji panoro su ja pabendrauti. Netrukus mergina gavus mamos leidimą net atnešė ledų mažylei, kurią ji dar ir pamaitino.

Vėliau pasakodama apie savo patirtį tą vakarą, Courtney negalėjo paslėpti džiaugsmo dėl to, kad jai pavyko pabūti žmonėse ir net pavalgyti karšto maisto. Ši mama net namie labai retai sugeba ramiai pavalgyti, nes mažoji Harlyn yra tikras vijurkas, kuriam reikia ištisinio dėmesio ir priežiūros. Tačiau labiausiai Courtney sujaudino padavėjos gerumas, kurį taip veržliai tą vakarą ji pademonstravo.

Reklama

Paaiškėjo, kad Nianni yra taip pat mama, todėl ji kuo puikiausiai suprato, ką išgyvena Courtney ir pasirinko tą akimirką, kaip tinkamiausią pademonstruoti solidarumui. Vieniša mama pergyveno, kad padavėja galėjo pasidaryti nemalonumų dėl to, kad ji prisėdo prie klientų vakarienės metu, tačiau laimei, Nianni bendradarbiai buvo taip pat labai supratingi ir palaikė kolegę tada, kai ji parodė kur kas daugiau, nei savo kaip padavėjos profesionalumą.

Reklama

Courtney ilgą laiką manė, kad ji ir jos nenuoramos vaikai yra niekur nelaukiami viešumoje. Pripažinkime, labai dažnai mamos tai sau patvirtina, ypač kai sulaukia aplinkinių kreivų žvilgsnių, komentarų ir šnabždesių. Nenuostabu, kad šeimos pradeda vengti būti viešose vietose, kavinėse ir restoranuose dėl to, kad jie gali kam nors trukdyti.

Tiesa yra ta, kad visi turi tokią pačią teisę pasimėgauti vakarienėmis, kaip ir žmonės be vaikų. Šios padavėjos poelgis parodė, kad pasaulyje dar yra neabejingų žmonių. Ji sugebėjo sugrąžinti vienišai mamai pasitikėjimą savimi ir suteikė šiek tiek optimizmo dėl ateities.

“Tai buvo tiesiog mažas vaikas. Jie nenurimsta, verkia, jie nori bėgioti visur. Tai yra tai, ką daro vaikai, tai yra natūralu ir normalu. Aš tikrai norėčiau, kad kas nors taip pat pasielgtų su manimi, jei mano vaikas būtų nenuorama ir man akivaizdžiai reikėtų pagalbos. Mes mamos turime rodyti viena kitai solidarumą ir gerumą, vietoje to, kad kritikuotume ir peiktume kitas mamas ir ypač jų gražius vaikus”– pabaigai pripažino Nianna.

Reklama