Skip to main content

Pirmo pasimatymo metu vaikinas specialiai paliko merginą restorane su milžiniška sąskaita. Tačiau po kelių savaičių jis sulaukė netikėto atpildo

Populiarioje miesto kavinėje sėdėjo mergina su vaikinu. Jis buvo neįtikėtinai išvaizdus, todėl daugelis kavinės lankytojų negalėjo suprasti, ką toks gražus vaikinas rado tokioje pilkoje pelytėje.

Asociatyvi nuotrauka
Reklama

Tai populiari miesto vieta, kur savaitgalio vakarais renkasi jaunimas. Šioje kavinėje kainos kur kas didesnės nei vidutinės, tačiau prie stalo sėdinčiam vaikinui jos nerūpėjo. Jis vis pateikdavo naujus užsakymus.

Galiausiai vaikinas pasakė kažką merginai į ausį ir išėjo iš kavinės. Tuo tarpu ji ir toliau mėgavosi desertu su kava ir kažką įdėmiai žiūrėjo savo telefone.

Asociatyvi nuotrauka

Praėjus 20 minučių mergina sunerimo. Ji pradėjo rašyti SMS žinutes iš kavinės išėjusiam vaikinui, tačiau jokio atsakymo nesulaukė.

Po valandos merginos akyse buvo matoma ryški neviltis…

Galiausiai ji pasikvietė padavėją ir paprašė atnešti sąskaitą. Pamačiusi ją, mergina iš karto apsipylė ašaromis, tačiau vis tiek išsitraukė piniginę.

Reklama
Asociatyvi nuotrauka

– Čia yra mano paskutiniai pinigai. Net neįsivaizduoju, kaip reikės išgyventi iki kito atlyginimo…

– Palaukit minutėlę. Pabandysiu pakalbėti su mūsų vadovu.

Po kelių minučių padavėja sugrįžo pas merginą ir pasakė, kad vadovas sutiko padaryti 10 procentų nuolaidą.

– Suprantu, kad tai nėra labai didelė nuolaida, tačiau mes nusprendėme atsisakyti savo dešimtiems procentų už aptarnavimą, – tarė padavėja.

Asociatyvi nuotrauka
Reklama

Mergina susimokėjo ir su ašaromis akyse paliko kavinę.

Po kelių savaičių tas pats vaikinas ir vėl pasirodė kavinėje. Tik šį kartą su nauja mergina. Jis ir vėl buvo labai malonus, užsisakinėjo brangiausius patiekalus, žarstė merginai komplimentus.

Vienu metu padavėja pasekė merginą, kai ši nuėjo į tualetą. Ten ji papasakojo apie įvykį, kuris nutiko prieš kelias savaites. Mergina labai suglumo…

Asociatyvi nuotrauka

– Galbūt jūs kažką maišote?

– Oi, tikrai ne… Puikiai viską prisimenu.

– Mes su juo pažįstami tik vieną dieną, tačiau iš karto kilo įtarimas, kad jis man meluoja. Metas jį pamokyti!

Netrukus mergina sugrįžo prie staliuko ir pasiūlė užsisakyti brangaus vyno su jūros gėrybėmis. Vaikinas neprieštaravo ir pateikė užsakymą.

Reklama
Asociatyvi nuotrauka

Po kurio laiko maistas jau garavo ant stalo, o mergina tarė vaikinui:

– Turiu atsiprašyti kelioms minutėms. Man būtinai reikia paskambinti mamai. Greitai grįšiu, gerai?

Tuo tarpu padavėja su šypsena veide stebėjo, kaip vaikino veide atsiranda nerimas. Jis vis bandė prisiskambinti iš kavinės išėjusiai merginai, tačiau ji nekėlė telefono ragelio.

Asociatyvi nuotrauka
Reklama

Praėjus kelioms valandoms jis prisipažino padavėjai, kad neturi pakankamai pinigų, tačiau pažadėjo greitai išspręsti situaciją.

– Ar Jums greitai pristatys pinigus? Mes galime palaukti, jeigu neturite pakankamai, – padavėja pasakė taip, kad girdėtų visi kavinės lankytojai.

Vaikinas pradėjo raudonuoti.

Po pusvalandžio atvyko jaunuolio tėvas ir apmokėjo sąskaitą. Jis tokiu žvilgsniu pažiūrėjo į sūnų, kad tapo aišku, jog jų laukia labai rimtas pokalbis.

Tuo tarpu padavėja su pkitdžiugiška šypsena išlydėjo tėvą ir sūnų. Lazda turi du galus…

Asociatyvi nuotrauka
Reklama