Skip to main content

Mirštančio abituriento didžiausia svajonė buvo vesti savo merginą jautrioje ceremonijoje šeimos apsuptyje 

Chase Smith – abiturientas, plaukikas, turintis begalę draugų jaunuolis, kuris pastaruosius 6 metų kovojo su vėžiu. Pirmą kartą jam ši liga buvo diagnozuota kai vaikinui buvo vos 12-ka.

Reklama

 Tačiau gydymas ir speciali priežiūra jam leido netrukdomai gyventi ir džiaugtis paauglyste. Jis lankė mokyklą ir sportavo taip pat kaip ir visi kiti vaikai jo klasėje. Jo dabar jau žmona, Sadie Mills, irgi atletiška plaukikė, užkliuvo vaikinui pirmą kartą sporto varžybose.

Jų metu vaikinas užkalbino merginą, jie apsikeitė telefono numeriais ir nuo to laiko tapo neišskiriami.  Jie abu užaugo katalikiškose šeimose, todėl jų bendrumai ir panašus požiūris į gyvenimą juos nepaprastai suartino.

Reklama

Deja šių metų kovą vaikinas išgirdo baisiausią žinią – vėžys išplito jo nugaroje, šlaunyje, petyje, plautyje ir jo kaukolėje. Chase išgirdo savo prognozę – jam liko gyventi vos 6 mėnesiai. Atrodytų, tokioje situacijoje žmogus turėtų būti neviltyje ir liūdėti, tačiau vaikinas išlieka pozityvus ir bando iš likusių savo dienų išspausti viską, ką gali. Tai matyti ir šiose jautriose ir šiltose nuotraukose iš vestuvių ceremonijos, kurią šeima suorganizavo per 4 dienas. 

Reklama

Reklama

Reklama

Po to, kai vaikino istorija išplito internete, lėšų rinkimo kampanijoje jam jau suaukota apie 100 tūkstančių dolerių gydymui. Vaikinas šiuo metu tęsia kovą su vėžiu ir džiaugiasi turėdamas šalia savo mylimąją.

Reklama