Skip to main content

Automobilių pardavėjas įsiutino vyresnio amžiaus porą pardavęs jų rezervuotą automobilį gražiai moteriai už pigiau. Tačiau netrukus pora pastatė vyruką į vietą

Niekam nėra paslaptis, kad gražioms moterims šiame pasaulyje sekasi labiau. Gražuolėm visada pataikaus visi, kas slapta svajos su ja susipažinti ar net daugiau. Tuo įsitikino ir pora, ką tik išėjusi į pensiją ir norėjusi nusipirkti naują automobilį. Vyras su žmona lankėsi Mercedes automobilių salone ir nusižiūrėjo puikų automobilį, tačiau tą pačią dieną jis buvo porai neįperkamas.

Asociatyvi nuotrauka
Reklama

Vyras su žmona ilgai taupė naujai transporto priemonei, tačiau tą dieną su savimi jie neturėjo reikiamos 55 000 eurų sumos. Tačiau įsimylėję automobilį jie gražiai paprašė pardavėjo jį rezervuoti jiems porai dienų, kol pora surinks paskutinius reikiamus 10 tūkstančių. Laiminga pora po poros dienų grįžo kaip žadėjusi į automobilių saloną.

Asociatyvi nuotrauka

Tačiau jų šypsenas greitai pakeitė pyktis pamačius, kad išvaizdi, ilgakojė blondinė pasirašo sutartį šalia jų rezervuoto automobilio! Jie iš karto suprato, kad niekingas pardavėjas sulaužė pažadą jiems ir pardavė automobilį jaunai gražuolei.

Reklama
Asociatyvi nuotrauka

Įtūžęs vyras priėjo prie jo ir pareikalavo pasiaiškinti.

“Jaunuoli, aš maniau mes susitarėme, kad jūs palauksite, kol mes grįšime su reikiama suma ir įsigysime mūsų svajonių automobilį! Aš kuo puikiausiai girdėjau ir mačiau, kaip ką tik pardavėte tą transporto priemonę tai merginai ir dar už 10 000 mažesnę kainą! Reikalauju, kad pasiaiškintumėte.“ – išrėžė vyras.

Asociatyvi nuotrauka
Reklama

Nors pardavėjas šiek tiek pasimetė, jis netrukus sukaupė visą drąsą ir atsakė, kad mergina buvo labiau pasiruošusi pirkimui, turėjo visą sumą iš karto, o iš tikrųjų, tai jis negalėjo jai atsispirti. Vaikinas net išdrįso vyrui mirktelėti ieškant pritarimo, kad tokiai gražuolei galima ir nusileisti, vien dėl jos dėmesio.

Asociatyvi nuotrauka

Tačiau vyras daugiau negalėjo klausytis ir grįžo pas žmoną. Po kelių minučių pardavėjas atnešė automobilio raktelius ir įteikė juos naujai jo savininkei. Staiga mergina atsisuko į porą, ištiesė ranką ir pasakė: “Štai, aš tau sakiau, kad galiu lengvai numušti tą kainą. Iki pasimatymo vėliau, tėti!”

Reklama