Skip to main content

Taksi vairuotojas pastebėjo, kaip keleivis išmetė šiukšlę pro langą. Tai itin papiktino vairuotoją ir jis išradingai pamokė šiukšlintoją

Turbūt nėra pasaulyje vairuotojo, kuris nebūtų bent kartą susierzinęs prie vairo. Labiausiai piktina tie žmonės, kurie nepaiso jokių kelių eismo taisyklių. Tokiais atvejais kyla tik vienas klausimas: ar jie savo vairuotojo pažymėjimą nusipirko?

Ne ką mažiau erzina ir tie žmonės, kurie savo šiukšles išmeta tiesiog pro automobilio langą. Juk ne taip sunku pasiekti kelionės tikslą ir tada išmesti savo šiukšles. Deja, bet ne visiems žmonėms tai suprasti…

Reklama

Vienas taksi vairuotojas iš Rusijos taip pat nemėgsta gamtą teršiančių žmonių. Kelionės metu vyras pastebėjo, kaip keleivis išmetė butelį pro langą, tačiau neketino visko taip palikti.

Taksi vairuotojas sustabdė automobilį ir išlipęs tinkamai pamokė neišauklėtą keleivį. Išmestas vyras liko gulėti šalikelėje, o vairuotojas sėdo atgal į automobilį ir nuvažiavo savais keliais.

Visą šią situaciją vaizdo registratoriumi užfiksavo kito automobilio vairuotojas, o dabar vaizdo įrašas žaibiškai plinta internete.

Reklama

“Mane labai piktina žmonės, kurie nesaugo mūsų gražios gamtos. Užuot palaukęs, kol pasieksime kelionės tikslą, šis arogantiškas vyras išmetė butelį, lyg kažkas turėtų eiti paskui ir rinkti jo šiukšles. Manau, kad jis gavo labai gerą gyvenimo pamoką“ – vėliau įvykį komentavo taksi vairuotojas.

Reklama

Dažnai girdime frazę, kad “klientas visada teisus“, tačiau šioje situacijoje ji tikrai negalioja. Galima tik pagirti taksi vairuotoją už šį puikų poelgį!

Situacijos vaizdo įrašas:

Reklama