Skip to main content

Moteris susilaukė identiškų dvynių mergaičių, tačiau po kelių savaičių pažiūrėjusi į jas atidžiau pamatė sunkiai suvokiamą dalyką

Dvynukės Anya ir Mila labai dažnai atkreipia nepažįstamų žmonių dėmesį viešumoje. Ir ne tik dėl to, kad jos yra nuostabaus grožio.

2015 m. Hannah Yarker su savo mylimuoju Kyle Armstrong susilaukė sveikų dvynukių. Tačiau tuo metu naujai iškepti tėveliai dar nežinojo, kad viena mergaitė pateiks neįtikėtinai didelį siurprizą…

Reklama

Praėjus kelioms savaitėms po to, kai dvynukės išvydo pasaulį, tėvai pastebėjo labai neįprastą dalyką. Milos odos spalva pradėjo tamsėti.

Prireikė dar poros savaičių, kad paaiškėtų tikroji mergaitės odos spalva. Anya turėjo šviesią odą ir mėlynas akis, o Mila galėjo pasigirti tamsėjančia oda ir rudomis akimis.

Unikali dvynukių istorija nustebino daugelį žmonių, tačiau medicinos specialistai sako, kad tokie atvejai nėra jau tokie neįprasti, kai naujagimių tėvai yra skirtingų rasių. Šiuo atveju mamos odos spalva yra šviesi, o tėčio – tamsi.

Dažniausiai dvynukai būna vienodos odos spalvos, tačiau Mila ir Anya įrodė, kad gali būti ir skirtingų odos spalvų dvynukės.

Reklama

Tėvai nepaprastai didžiuojasi savo išskirtinėmis mergaitėmis ir prisiminė vieną juokingą pokalbį. Dar prieš dvynukių gimimą Hannah ir Kyle juokavo, kad būtų smagu turėti vieną šviesų, o kitą tamsų kūdikį. Tėvelių norui buvo lemta išsipildyti!

Reklama

Praeiviai gatvėje labai dažnai atkreipia dėmesį į Milos ir Anyos išvaizdą. Tėvai sako, kad dažniausiai užduodami klausimai būna: “Ar abi mergaitės yra jūsų?“ ir “Ar jos seserys?“. Mergaičių tėvai mielai atsako į visus smalsuolių klausimus.

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad dvynukės yra visiškai panašios, tačiau tuo pačiu ir visiškai skirtingos.

Kokia graži ir išskirtinė šeima!

Reklama