Skip to main content

Gydytojai pasakė tėvams, kad vienas iš jų dvynių neišgyveno. Skausmo persmelkta pora nepaleido sūnaus kūnelio iš savo glėbio ir įvyko stebuklas

Kate ir David Ogg iš Australijos ilgą laiką bandė susilaukti vaikų, tačiau sekėsi jiems sunkiai. Vieną dieną jiems nusišypsojo sėkmė ir pora sužinojo, kad laukiasi dvynukų. Kate negali apsakyti to laimės jausmo, kai po ilgų metų jie bus apdovanoti net dviem vaikais iš karto.

Reklama

Jų džiaugsmas buvo begalinis. Nors nėštumas vyko sklandžiai, 26 savaitę moteris pajuto, kad kažkas negerai. Pasiekus ligoninę tėvams buvo pranešta, kad vyksta priešlaikinis gimdymas. Vos 26 savaičių berniukas ir mergaitė veržėsi į šį pasaulį. Įvykus gimdymui, vos po 20 minučių gydytojas įžengė į Kate palatą. Jis paklausė, ar jie sugalvojo berniukui vardą. Kai tėtis pasakė, kad sūnaus vardas yra Jamie, gydytojui teko pranešti baisią žinią tėvams. Jamie neišgyveno.

Reklama

Jo sesuo yra stabilios būklės, bet su gyvybės ženklų nerodančiu berniuku teks tėvams atsisveikinti. Sielvarto kupina pora priglaudė ankstuko kūnelį prie savęs ir jį apglėbė. Jie norėjo kuo daugiau odos kontakto perduoti vaikeliui, kad ir vienintelį ir paskutinį kartą. Verkdami jie prašė sūnaus sugrįžti į šį pasaulį, jie pasakojo apie tai, kad jis turi sesę ir prašė jo prižiūrėti ją iš dangaus. Jie jam dainavo dainas ir šildė jo šaltą kūną. Tada pradėjo vykti kažkas stebuklingo.

Reklama

Jis pradėjo šiek tiek judėti. Tačiau gydytojas, pamatęs tai, pasakė, kad tai tik jo kūnelio refleksai ir jų sūnus vis dar nerodo gyvybės ženklų. Pora ir toliau nepaleido sūnaus iš glėbio, nes tikėjo, kad jis sugrįš. Visų nuostabai, po dviejų valandų, kūdikis atsimerkė ir net griebė už tėčio piršto.

Įvyko didžiausias stebuklas, kurio negalėjo paaiškinti visi ligoninėje buvę gydytojai. Berniukas atgijo ir net pradėjo pats kvėpuoti.

Reklama

Šis stebuklas gali būti paaiškintas tik taip – begalinė tėvų meilė ir jų energija bei maldos įžiebė berniuko gyvybę iš naujo. Berniukas užaugo sveikas ir džiaugiasi vaikyste su savo sese ir dar vienu broliu, kurio pora susilaukė po metų gimus dvyniams.

Reklama

Ši istorija parodo, kiek daug gali užsispyrimas ir tikėjimas, kad dar ne viskas prarasta. Stebuklingas prisilietimas ir apkabinimas padarė stebuklą.

Trumpas video, kuriame Kate pasakoja apie išgyvenimus tais lemtingais metais:

Reklama