Skip to main content

Kojų ir rankų netektis nesutrukdė moteriai įgyvendinti savo svajonių susilaukti vaikų

Moteris bijojo, kad niekada neras meilės ir netaps mama, kai jos išvaizda buvo tokia. Tačiau, šiandien ji dviejų vaikų motina ir pasakoja didžiausiems žiniasklaidų puslapiams, kaip įgyvendino savo svajones, nepaisant to, kad kentė nuo meningito ir sepsio, bei neteko abiejų rankų ir kojų.

Reklama

Susirgus dviem baisiomis ligomis – meningitu ir sepsiu, 34-erių Ericos Tambrini iš Indianos abi kojos žemiau kelio ir rankos žemiau alkūnės buvo amputuotos. Tada amerikietė nusiteikė, kad niekada taip ir nebe bus laiminga, nes neras meilės ir negalės tapti mama. Tačiau, šiandien ji laimingai ištekėjusi, turi sėkmingą karjerą ir du vaikus.

Vyrui Lukui 35-eri. Jos vaikams Lily 5-eri, o Michael 3-eji.
Vyrui Lukui 35-eri. Jos vaikams Lily 5-eri, o Michael 3-eji.

Moteris pasakoja savo istoriją:

„Susipažinome praėjus metams po amputacijos. Aš vis dar negalėjau susigyventi su savo nauja išvaizda, visada stengiausi paslėpti savo protezus. Žinoma, šiandien jau juos esu visiškai priėmusi, ir jei noriu, galiu dėvėti šortus. Tačiau, tada perlipti per save dar buvo labai sunku.

Reklama

Didžiausias mano gyvenimo pasiekimas – aš mama. Visą gyvenimą apie tai svajojau. Tačiau, iš pradžių bijojau, nes nežinojau ar tai man įmanoma fiziškai, ir bijojau tiek dėl savo, tiek dėl vaikų sveikatos.

Reklama

Laimei, naujagimė Lily gimė sveika ir pradėjau mokytis būti mama būdama tokia, kokia esu. Aš išmokau greitai ją aprengti, nunešti į automobilį ir visą kita. Kai nugalėjau visas savo baimes ir pamačiau, kad galiu būti motina, nebesijaudinau ir dėl antrojo nėštumo.”

Erika džiaugiasi, kad gali dirbti, o ir jos darbas yra malonus moteriai – psichinės sveikatos srityje ji sutinka daugybę įvairių žmonių ir jiems padeda patarimais išgyventi sunkiausius gyvenimo momentus. Daugeliui žmonių ji yra geriausia įkvėpėja. Moteris sako, kad nori, jog žmonės žinotų – laikui bėgant, viskas tampa tik lengviau.

Reklama