Skip to main content

Nevaisinga pora nusprendė įsivaikinti 3 mažylius iš vienos šeimos. Po kelių mėnesių atsiskleidė vaikų biologinės mamos paslaptis, apvertusi situaciją aukštyn kojom

Įvaikinimas yra labai didelis žingsnis, kurį apsisprendžia gyvenime žengti labai retas žmogus. Įsivaikinti vieną vaiką gali atrodyti kam nors nelengva, tačiau įsivaikinti iš karto du ar tris vaikus – yra absoliuti gyvenimo permaina. Cody ir Natalie tik susituokę sužinojo, kad patys natūraliai negali susilaukti vaikų. Kadangi pora svajojo apie šeimą su mažyliais, jie nusprendė, kad įsivaikins.

Reklama

Po šio sprendimo priėmimo jie sekančius 9 mėnesius praleido intensyviuose paruošiamuosiuose kursuose. Jų metu jie sužinojo daugybę peripetijų apie globos ir įvaikinimo sistemą, apie joje esančius vaikus ir tai, su kokiomis traumomis jie gyvena. Netrukus porai buvo suteiktas pasiūlymas, sukėlęs šoką.

Juos supažindino su 3 broliais ir seserimis, kurių buvo stengtasi neišskirti ir surasti jiems šeimą, pasiruošusią priimti visus vaikus kartu. Mažyliai Michael Mackenzie ir Melli globos sistemoje jau buvo pastaruosius 15 mėnesių, tad jiems tarnybos ieškojo jau pastovių namų, kuriuose tėvai priimtų atsakomybę juos auginti ilgam. Cody ir Natalie baiminosi dėl to, ar susitvarkys, tačiau giliai širdyje jie žinojo, kad šiai trijulei lemta susieti gyvenimą būtent su jais.

Reklama

Kai vaikai apsigyveno poros namuose, jiems akivaizdžiai reikėjo laiko apsiprasti. Tačiau Cody ir Natalie parodyta besąlygiška meilė jiems parodė, kad vaikai gali atsipalaiduoti ir jaustis saugūs. Praėjus keliems mėnesiams nauja šeima sulaukė skambučio iš įvaikinimo tarnybos. Tačiau kitaip nei jie tikėjosi, tai buvo nepaprastas skambutis dėl nepaprastos situacijos.

Reklama

Tarnybos specialistė pranešė, kad prieš dvi dienas gimė vaikų biologinis brolis ir jo likimas irgi yra tapti globos sistemos dalimi. Kadangi pora pasiryžo globoti visus 3 brolius ir seseris, jų buvo prašyta priimti į savo glėbį ir naujagimį iš tos pačios šeimos. Nors dauguma sužinoję tokią žinią paprašytų laiko pagalvoti, Cody ir Natalie prapliupo ašaromis ir apsidžiaugę nuostabia žinia iš karto sutiko pasirūpinti kūdikėliu. Po dviejų dienų ligoninėje jie jau laikė mažylį, kuriam net nebuvo dar duotas vardas.

Nors porai auginti 3 ūgtelėjusius vaikus bus tikras iššūkis, tačiau jie jautėsi it laimėję loterijoje, kai gavo galimybę užauginti mažylį nuo gimimo. Nors įvaikinimo procesas užtruko ne vieną mėnesį, galiausiai Cody ir Natalie tapo oficialiais vaikų tėvais. Šios poros istorija tik įrodė, kad šiame pasaulyje dar yra neabejingų žmonių, kurie pasiryžta duoti naują šansą gyvenimui net 4 niekuo dėtiems vaikams vienu metu.

Šios gražios šeimos video interviu:

Reklama