Skip to main content

Vėžiu sergantis vyras paskutines gyvenimo dienas leido skurdžiame bute. Vieną dieną jis buvo pakviestas į lauką, kur laukė tikras stebuklas

Turbūt nėra daug žmonių pasaulyje, kuriems patinka gyventi vieniems. Žinoma, kartais mums visiems reikia laiko sau, tačiau anksčiau ar vėliau norisi, kad artimas žmogus būtų šalia. Ypač ligos metu.

Oro pajėgų veteranas Ron Hyde gyveno praktiškai tuščiame bute. Jame buvo galima rasti tik seną čiužinį ir rožinį fotelį. Tai buvo visi vyro baldai…

Reklama

Tačiau ne skurdus gyvenimas buvo didžiausia vyro problema. Ron sirgo vėžiu, o taikyta chemoterapija nelabai kuo padėjo. Tada vyras nusprendė priimti patį sunkiausią gyvenimo sprendimą – jis nutraukė savo gydymą.

Ron labai abejojo, kad pavyks išgyventi, todėl nenorėjo paskutinius gyvenimo mėnesius praleisti ligoninėje atliekant įvairias procedūras.

Sėdėdamas tuščiame bute vyras nuolat mąstė apie prabėgusį gyvenimą.

Ši istorija būtų labai liūdna, tačiau vienas apsilankymas parduotuvėje pakeitė Rono gyvenimą. Nusipirkęs fotelį vyras suprato, kad neturi jo kaip parsivežti namo. Ron neturėjo pažįstamų, kas galėtų padėti, tačiau pagalbos ranką ištiesė parduotuvėje buvusi moteris, vardu Laura.

Reklama

Visgi tai buvo ne vienintelis dalykas, kuriuo padėjo geraširdė moteris. Laura pasidalino Rono istorija socialiniame tinkle ir paprašė žmonių paaukoti daiktų sergančiam vyrui.

Po kelių dienų Ron išgirdo beldimą į duris, o nepažįstamas vyras paprašė jo išeiti į lauką. Ten stovėjo sunkvežimis su pačiais įvairiausiais daiktais.

Reklama

Rajono gyventojai nupirko įvairių maisto produktų, seną čiužinį pakeitė tinkama lova, o bedvasis butas virto patogiais namais.

Ron negalėjo sulaikyti ašarų, kai pamatė savo butą apstatytą baldais.

“Tai buvo tikras stebuklas“ – sakė vyras.

Niekas nežino, kiek Ronui liko gyventi, bet bent jau paskutinės dienos bus tikrai patogios…

Reklama