Skip to main content

4-metis susižeidė kaktą ir negalėjo nusiraminti, tad jo mama sugalvojo genialų sprendimą ir akimirksniu pradžiugino berniuką

Vaikai ir traumos tikriausiai yra visiškai neatskiriamas dalykas. Kiekvienas savo vaikystėje esame patyrę nubrozdinimų, mėlynių ar net kaulų lūžių. Kas benutiktų, tėvams visada tai sukelia daug baimės ir streso – niekas nenori, kad jų vaikai patirtų bet kokį skausmą.

Reklama

Brittaney Benesh keturmetis sūnus Ayden yra tipinis berniukas, pilnas energijos ir stokojantis baimės jausmo. Berniukas mėgo šokinėti ant minkštutėlės spyruoklinės lovos, tačiau vieną dieną žaidimai baigėsi liūdnai.

Ayden nukrito ir praskėlė sau kaktą. Mama matė, kad berniukui tikrai skauda ir jo žaizda tikrai nėra maža. Tačiau vietoje to, kad suketi paniką ir pakenkti sūnui dar labiau, Brittaney sugalvojo kitą būdą savo mažyliui paguosti.

Reklama

Ayden randas jai iš karto priminė garsųjį knygų vaikams herojų Harį Poterį, kuris ant savo kaktos turėjo žaibo randą. Kadangi Ayden mėgo Harį Poterį, jo liūdesį iš karto pakeitė džiaugsmas, kai mama kūrybiškai perdarė jo randą į tokį patį, kaip Hario.

Reklama

Vaikišku flomasteriu nupieštas žaibas pavertė liūdną berniuką į laimingą burtininką. Mama pasidalino nuotraukomis internete su artimaisiais, tačiau ji sulaukė daug daugiau dėmesio, nei tikėjosi.

Jos kūrybiškas situacijos sprendimas sužavėjo tūkstančius tėvų, o mažasis Haris davė net keletą interviu telefonu vietinei žiniasklaidai. Anot Brittaney, turėdami vaikų visi griebiamės įvairių kūrybinių sprendimų situacijoms nugesinti. 

Reklama

Humoro jausmo nestokojanti mama tiesiog džiaugiasi, kad tą dieną ji sugebėjo padaryti savo sūnų laimingesniu liūdnoje situacijoje, o tai svarbiausia. Moteris džiaugaisi, kad kažkam ši jos šeimos situacija praskaidrino dieną, pagerino nuotaiką ir įkvėpė pabandyti stresines situacijas išspręsti kūrybiškai ir šmaikščiai. 

Reklama