Skip to main content

Mažylė gimusi svėrė vos 340 gramų ir turėjo vos 5 procentus išgyventi. Štai kaip susiklostė mergaitės likimas

Ryan Evans ir Kym Brown su nekantrumu laukė savo mažylio atėjimo į šį pasaulį. Nuo pat pirmų dienų, kai pora sužinojo, kad laukiasi, jie nekantravo ir džiaugėsi nauju gyvenimo etapu.

Reklama

Planiniai apsilankymai pas gydytoją taip pat rodė, kad mažylė auga gerai ir viskas vyksta pagal planą. Tačiau 24 nėštumo savaitę Kym pajuto, kad kažkas negerai.

Ji kreipėsi į gydytojus, kurie netrukus nusprendė, kad būtina atlikti skubų Cezario pjūvį tam, kad išgelbėti mažylę nuo komplikacijų. Štai taip 2018-ųjų vasarą gimė pati mažiausia mergytė Jungtinėje Karalystėje per pastaruosius 15 metų.

Reklama

Isabella svėrė vos 340 gramų, o jos rankos buvo mažesnės nei 1 cento moneta. Nors nuo mergaitės gimimo kasdien jai grėsė pavojus ir galimybė neišgyventi, tiek jos tėvai, tiek pati mažylė nenustojo kovoti dėl savo gyvybės.

Reklama

Medikų teigimu, ji turėjo vos 5 procentų galimybę išgyventi dėl savo ypatingai ankstyvo atėjimo į pasaulį. Mergaitė intensyvios terapijos skyriuje praleido ilgus mėnesius ir ištvėrė net kelias operacijas.

Tačiau ji įveikė visus sunkumus ir įrodė visiems, kad jai užtenka ir tų 5 procentų šanso. Ryan ir Kym įamžino visą duobėtą mažylės pirmųjų dienų kelionę nuotraukose, kurias pora skelbė savo Instagram puslapyje.

Reklama

Mažosios Isabellos sveikata greitai parūpo tūkstančiams žmonių, kurie siuntė savo palaikymą jaunai šeimai ir maldas dėl mažylės sveikatos. Laimei, jos sveikata vis gerėjo ir visa šeima pagaliau grįžo namo.

Reklama

Dabar mergytei yra 2 metai, o kitų vaikų būryje jos jau nebe atskirsi. Jos sveikata yra gera, ji yra įprasto jo bendraamžiams svorio, o jos charakteris irgi neleidžia tėveliams atsipūsti.

Aktyvi mažylė yra smalsi, gabi ir nuolatos stebina savo džiaugsminga nuotaika bendraujant net su nepažįstamaisiais.

 

Reklama