Skip to main content

1955-aisiais jaunuolis miške rado išmestą kūdikį. Jis visą gyvenimą galvojo, kaip susiklostė mergaitės likimas, kol vieną dieną sulaukė netikėto skambučio

1955-ais metais pamatytas vaizdas Dave Hickman persekiojo visą gyvenimą. Tuo metu keturiolikmetis vaikinas medžiojo su savo seneliu miške, kai išgirdo keistus garsus. Dave nusprendė pažiūrėti iš kur sklinda šie nepažįstami garsai.

Reklama

Netrukus paaiškėjo, kad juos skleidė į rankšluostį suvyniota maža mergaitė. Naujagimė buvo visiškai sušalusi, todėl Dave ir senelis pristatė ją į ligoninę. Čia jos priežiūrą perėmė medikai ir socialiniai darbuotojai.

Mergaitės gyvybę pavyko išgelbėti, tačiau jos mama taip ir nebuvo rasta. Po kelių savaičių mažylė buvo įvaikinta, o Dave atvyko į ligoninę su ja atsisveikinti. Mergaitei buvo duotas Roseann vardas. 

Reklama

Ilgą laiką Dave buvo sunku suvokti, kaip kažkas gali palikti mažą, nekaltą mergaitę vidury miško. Jis atsisveikino su mažyle ir nieko apie ją daugiau negirdėjo.

Tačiau pamatytas vaizdas miške jį persekiojo visą gyvenimą. Dave stengėsi sužinoti, kaip susiklostė mažylės likimas, tačiau nepavyko rasti jokios informacijos. Naujieji tėvai mergaitei davė Mary Ellen vardą ir tai tik apsunkino paiešką.

Reklama

2013 metais Dave kreipėsi į savo seną draugą, pareigūną John Catey, kuriam pavyko sužinoti Mary adresą ir jos telefono numerį. Nieko nelaukęs pareigūnas paskambino Dave ir pranešė džiugią naujieną. Iš pradžių Dave net nesuprato, kieno čia duomenys.

“Tai tavo mergaitė“ – ištarė John, o Dave negalėjo sulaikyti ašarų. Prireikė 58 metų, tačiau Dave pagaliau sužinojo, kad jo išgelbėta mažylė yra gyva ir sveika. Mary gyvenimas susiklostė puikiai, tačiau ir jai pačiai buvo smalsu pamatyti žmogų, kuris išgelbėjo jos gyvybę.

Po kurio laiko įvyko lemtingas Dave ir Mary susitikimas. Vyras pagaliau sužinojo, kad kadaise išgelbėtos mergaitės gyvenimas susiklostė kuo puikiausiai.

Reklama

Tuo tarpu Mary padėkojo Dave, kad suteikė jai galimybę gyventi.

“Jis yra tarsi brolis, kurio niekada neturėjau“ – sako moteris.

Plačiau vaizdo reportaže:

Reklama