Skip to main content

Sunkvežimio vairuotojas pastebėjo įtartiną automobilį degalinės aikštelėje. Vyras nusprendė iškviesti policiją ir po akimirkos sužinojo siaubingą tiesą

Tai buvo įprasta darbo diena sunkvežimio vairuotojui Kevin Kimmel. Vyras sustojo degalinėje šiek atsikvėpti ir atsigerti kavos, kai pastebėjo įtartiną, stovėjimo aikštelėje stovintį automobilį.

Sunkvežimio vairuotojas akimirksniu suprato, kad kažkas čia ne taip ir ėmėsi skubių veiksmų.

Reklama

Iš įtartino automobilio išlipęs vyras vaikščiojo aplink ir elgėsi labai keistai. Kevin pastebėjo, kad automobilio gale sėdi jauna mergina, tačiau ji slėpėsi už užtrauktų juodų užuolaidų.

“Šiais laikais retai kada pamatysi, kad kažkas automobilyje dar naudotų užuolaidas. Tai man iš karto sukėlė įtarimą“ – vėliau pasakojo sunkvežimio vairuotojas.

Užuot gūžtelėjęs pečiais ir judėjęs toliau, Kevin nusprendė pasikliauti savo nuojauta. Jis iškvietė policijos pareigūnus.

Vos po penkių minučių į įvykio vietą atvyko keturi policijos ekipažai ir išsiaiškino, kad sunkvežimio vairuotojo nuojauta buvo teisinga.

Reklama

Paaiškėjo, kad jauna mergina buvo pagrobta ir verčiama užsiimti prostitucija. Policija sulaikė merginą pagrobusią porą ir pateikė jai kaltinimus dėl prekybos žmonėmis.

Jei ne greita Kevino reakcija, ši istorija galėjo baigtis labai liūdnai.

Reklama

Nuo tos dienos prabėgo jau daugiau nei šeši metai ir šiandien Kevin keliauja po Jungtines Amerikos Valstijas, pasakodamas apie prekybą žmonėmis ir kaip atpažinti į šias baisias pinkles pakliuvusias aukas.

“Žinau, kad šiandien mergina yra visiškai sveika, o ta siaubinga pora atsidūrė ten, kur jiems ir vieta – kalėjime. Imkitės veiksmų, net jei kyla mažiausias įtarimas“ – sako Kevin Kimmel.

Galima tik pasidžiaugti, kad sunkvežimio vairuotojas pasikliovė savo nuojauta ir išgelbėjo jauną merginą!

Reklama