Skip to main content

Internautai šiai moteriai komentavo: “tokiai baidyklei turėtų būti draudžiama dalintis savo nuotraukomis“. Moteris sureagavo taip, kaip niekas nesitikėjo

Patyčios internete yra viena opiausių problemų pastarajame dešimtmetyje. Nors laikai keičiasi ir vis daugiau kovojama prieš patyčias, vis dar begalybė žmonių negali praeiti pro šalį piktai nepakomentavę po kitaip atrodančio žmogaus nuotrauka. Su tuo gyvena ir blogerė bei žurnalistė Melissa Blake, kuri dėl savo negalios atrodo kitaip nei daugelis žmonių.

Reklama

Moteris nuo gimimo kenčia nuo raumenis ir kaulus paveikiančio Freeman-Sheldon sindromo. Paskutinė ir didžiausia interneto trolių ataka buvo po Melissos įrašu twitteryje, kuriame moteris išsakė nuomonę apie Donaldą Trumpą. Deja, komentarai buvo susiję ne su diskusija politine tema, tačiau apie tai, kokia “bjauri” ji atrodo ir kaip jai turėtų būti draudžiama dalintis nuotraukomis internete.

Tai nebuvo pirmas kartas, kai žurnalistei teko skaityti piktus komentarus apie jos išvaizdą, tad moteris jau yra atsparesnė tokiems įžeidinėjimams. Tačiau net ir stipriausi turi silpnų akimirkų, todėl Melissa dažnai pasidalina nuotraukomis komentarų, kurių ji susilaukia. “Štai toks tas gyvenimas Amerikoje 2019-aisiais” . Ironiškiausia tai, kad visi komentatoriai patys dangstosi po įvairiais paveikslėliais ir neturi drąsos parodyti savo tikrąsias nuotraukas.

Reklama

Paskutinis Melissos atkirtis internautams tapo itin populiariu, nes sukėlė šypseną tūkstančiams.

“Žmonės rašė man, kad man turėtų būti draudžiama dalintis savo nuotraukomis nes aš per bjauri. Taigi aš šia proga noriu pasidalinti dar trimis savo asmenukėmis”

Reklama

Ši aktyvi moteris, kuri stengiasi pastovėti už save ir mylėti save tokią, kokia ji yra, įkvėpė tūkstančius interneto vartotojų. Melissa savo drąsa atsikirsti parodė, kad ir kokie pikti komentarai skrietų jūsų pusėn, reikia žiūrėti tik pirmyn ir mylėti save.

Reklama